Κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ: «Αφήνουμε πίσω τη Ναϊμέγκεν και εστιάζουμε στον Ατρόμητο»

Στη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Το μέλλον του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό αναμένεται να κριθεί στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αργά το μεσημέρι (14.08.2026).

Ωστόσο, πριν από τη συνάντηση, ο Ισπανός τεχνικός έκανε την προπόνησή του στην ομάδα των Πειραιωτών με ένα πρόγραμμα για περίπου 2 ώρες.

Εκεί στάθηκε και στη σημασία της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μεταξύ άλλων είπε προς τους παίκτες του – και ενώ ήταν φανερό μετά τον αγώνα με τη Ναϊμέγκεν το πόσο είχε στεναχωρηθεί με τον αποκλεισμό – ότι «ήταν ένας πολύ δύσκολος αποκλεισμός για εμάς αυτός με τη Ναϊμέγκεν. Στην Ευρώπη έχουμε το Europa αλλά ο βασικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο βασικός και μεγάλος μας στόχος. Αφήνουμε λοιπόν πίσω τη Ναϊμέγκεν και εστιάζουμε στον Ατρόμητο. Ρίχνουμε εκεί την προσοχή μας».

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ζότα δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα. Επίσης ο Ελ Καμπί καταπονήθηκε ιδιαίτερα στα 2 ματς με τη Ναϊμέγκεν και μένει να φανεί η διαχείρισή του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης