ΚΕΔ: Το σχόλιο για το πέναλτι του Άρη στο αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Το μέλος της ΚΕΔ να αναφέρει πως θα έπρεπε να παρέμβει ο VAR για να πάρει πίσω ο διαιτητής την απόφασή του

Το μέλος της ΚΕΔ, Ρομπέρτο Αλόνσο, προχώρησε στην ανάλυση επιλεγμένων φάσεων από τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μεταξύ των οποίων το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Βικελίδης».
Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και της απόλυτης κατανόησης των κανονισμών από το φίλαθλο κοινό, ο κ. Ρομπέρτο Αλόνσο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, συνέχισε εκ μέρους της ΚΕΔ την εβδομαδιαία ανάλυση επιλεγμένων φάσεων από τις αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Μεταξύ αυτών ήταν και το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Άρη στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με το μέλος της ΚΕΔ να αναφέρει πως θα έπρεπε να παρέμβει ο VAR για να πάρει πίσω ο διαιτητής την απόφασή του να δείξει την άσπρη βούλα υπέρ των κιτρινόμαυρων.