Κούγιας: «Αν καταδικαστεί ο Λουτσέσκου, έχει προτάσεις από Σαουδική Αραβία»

«Αν καταδικαστεί, έχει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Απόψε ζήτησε να βγει η απόφαση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο δικηγόρος υπεράσπισης του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αλέξης Κούγιας, καθώς σε περίπτωση που εκείνος καταδικαστεί είναι πιθανό να φύγει από την Ελλάδα.

«Ζητάμε η απόφαση για τον Λουτσέσκου να βγει σήμερα. Ο κύριος Λουτσέσκου αν καταδικαστεί έχει προτάσεις να φύγει από την Ελλάδα, έχει προτάσεις από την Σαουδική Αραβία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Με την ατάκα αυτή ο γνωστός ποινικολόγος ολοκλήρωσε την αγόρευσή του για την υπεράσπιση του Ρουμάνου τεχνικού.

Υπενθυμίζεται πως στον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για 4μήνες σχετικά με όσα έγιναν στο πάρκινγκ της OPAP Arena, μετά το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν