Ολυμπιακός-Conference League: Πόσοι έχουν κάνει αίτηση για εισιτήριο στον τελικό

Τι ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ σχετικά με το πόσοι κάτοχοι διαρκείας κατέθεσαν αίτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι». για να βρεθούν στις εξέδρες του OPAP Arena

Ολυμπιακός: Τεράστια είναι η ζήτηση των φίλων του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο αναφορικά με τον τελικό του Conference League καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία,  το 90% των κατόχων διαρκείας έχουν κάνει αίτημα για ένα «μαγικό χαρτάκι».

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League την Τετάρτη (29/05/24) με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να κάνουν τα πάντα για να πάρουν ένα εισιτήριο και να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου «OPAP Arena».

Μάλιστα, η  «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε ότι σχεδόν το 90% όσων έχουν κάρτα διαρκείας έχουν καταθέσει αίτηση για ένα εισιτήριο με την διαδικασία για τις προεγγραφές να έχει ολοκληρωθεί.

Πλέον οι φίλοι του Ολυμπιακού θα περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να μάθουν για το ποιοι θα επωφεληθούν από την κλήρωση και θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την θέση τους στο γήπεδο, στο ιστορικότερο παιχνίδι της ομάδας.

 

 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν