Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Εξάντλησαν τα εισιτήρια οι Ιταλοί και θέλουν κι άλλα

Οι πρώτες εκτιμήσεις στη γειτονική χώρα, από όταν έγινε γνωστό το ζευγάρι του τελικού, έκαναν λόγο για παρουσία μόνο 3.000 οπαδών της Φιορεντίνα στην OPAP Arena

Εξάντλησε η Φιορεντίνα τελικά, τα 9.000 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον τελικό του Europa Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ελπίζει να προμηθευτεί κι άλλα από την UEFA.

Οι πρώτες εκτιμήσεις στη γειτονική χώρα, από όταν έγινε γνωστό το ζευγάρι του τελικού, έκαναν λόγο για παρουσία μόνο 3.000 οπαδών των «βιόλα» στην OPAP Arena· κάτι που θα ήταν τέλειο, φυσικά, για τους φίλους των «ερυθρολεύκων», αφού θα είχαν πολλά περισσότερα εισιτήρια στη διάθεσή τους. Το κλίμα, όμως, δεν άργησε να αλλάξει.

Πριν από λίγες μέρες η Φιορεντίνα είχε διαθέσει 5.000 «μαγικά χαρτάκια» και πήγαινε ολοταχώς για 7.000, με τα δημοσιεύματα τώρα σε ΜΜΕ της Φλωρεντίας, όπως το «Firenze Viola», να κάνουν λόγο για sold out και για προσπάθεια, ώστε να βρεθούν κι άλλα «μαγικά χαρτάκια».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει προσπάθεια, ώστε να εξασφαλίσει κι άλλα εισιτήρια από την UEFA, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

 

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν