Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για τρεις παίκτες

Και οι τρεις θα μείνουν στο πλευρό των συμπαικτών τους για το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν

Μόντε Μόρις Ολυμπιακός
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Η αλλαγή του Μόντε Μόρις με τον Κόρι Τζόσεφ, ήταν η τελευταία για τον Ολυμπιακό στη σεζόν 2026/27. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβγαλε τον Αμερικανό από την οκτάδα των ξένων και έβαλε σε αυτή τον Καναδό, μία ημέρα πριν από την έναρξη των τελικών της Stoiximan GBL με τον Παναθηναϊκό.

Τζόσεφ, Ντιλικίνα, Φουρνιέ, Γουορντ, Πίτερς, Τζόουνς, Χολ, Μιλουτίνοβ θα παλεύουν για έξι θέσεις σε κάθε αγώνα, αρχής γενομένης από το Game 1 της Τετάρτης (3/6 στις 21:00).

Εκτός οκτάδας ξένων έμειναν εκτός από τον Μόντε Μόρις, ο Σακίλ ΜακΚίσικ κι ο Μουστάφα Φαλ.

Γι’ αυτούς τους τρεις, η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα, ωστόσο και οι τρεις θα μείνουν στο πλευρό των συμπαικτών τους για το τελευταίο τρόπαιο της σεζόν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης