Παναθηναϊκός: «Καμία πρόθεση πώλησης» λένε οι «πράσινοι» για Ιωαννίδη

Δημοσίευμα του πορτογαλικού Τύπου αναφέρει οτι η Σπόρτινγκ κατέθεσε πρόταση, η οποία φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ

Φώτης Ιωαννίδης

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η Σπόρτινγκ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη, υπογραμμίζοντας ξανά ότι δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί ο παίκτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, σε προχωρημένο στάδιο είναι η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει καταθέσει επίσημα μεγάλη οικονομική πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν, η πρόταση φτάνει τα 18.000.000 ευρώ, με τα 16 να είναι εξασφαλισμένα και τα υπόλοιπα να αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων.

Στο δημοσίευμα που υπήρξε τις τελευταίες ώρες στην Πορτογαλία, υποστηρίζεται οτι η Σπόρτινγκ κατέθεσε επίσημα μεγάλη οικονομική πρόταση, η οποία φτάνει τα 18.000.000 ευρώ, και μάλιστα, το ρεπορτάζ ήθελε τις συζητήσεις να ολοκληρώνονται θετικά τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε όλα τα παραπάνω, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας, και παράλληλα, από το «τριφύλλι» επανέλαβαν ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πωληθεί ο Φώτης Ιωαννίδης.

«Δεν υπάρχει καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη. Δεν υπάρχει πρόθεση για πώληση του», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν