Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντραγκόφσκι από τη Σπέτσια λένε οι Ιταλοί

Η βάση της συμφωνίας για την αγορά του Ντραγκόφσκι είναι στα 2,2 εκατ. ευρώ γράφει η «Il Secolo XIX»

Με την υπόθεση του νέου προπονητή να αποτελεί αυτή την στιγμή το «Α» και ο «Ω» για τους «πράσινους», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προχωρούν κάποιες άλλες υποθέσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, για τις οποίες οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί.

Μία εξ αυτών είναι η εξαγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι απ’ την Σπέτσια, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στο «τριφύλλι». Η ιταλική «Il Secolo XIX» κατέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/6) πως το deal ανάμεσα στους «πράσινους» και την Σπέτσια έχει πλέον ολοκληρωθεί και πως ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ θα γίνει οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα επισημαίνει το δημοσίευμα πως το ποσό στο οποίο θα κλειδώσει η μεταγραφή θα είναι στα 2,2 εκατ ευρώ, ήτοι 1,3 εκατ. ευρώ χαμηλότερα απ’ την αρχική οψιόν αγοράς του παίκτη, ενώ η Σπέτσια θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο «Ντράγκο» θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με τον Παναθηναϊκό με αποδοχές 900.000 ευρώ συν μπόνους. Η πληροφόρηση της ιταλικής ιστοσελίδας είναι ακριβής ως προς τα νούμερα κι αυτή είναι όντως η «βάση» της τελικής συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Σπέτσια.

Για την ώρα πάντως εκκρεμεί μία τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επιβεβαίωση του deal, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί με το που «κλείσει» το θέμα του νέου προπονητή, προκειμένου να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Ντραγκόφσκι με μόνιμη μεταγραφή.

Ίσως σας ενδιαφέρουν