Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πένια

Η μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα θα ολοκληρωθεί έναντι ποσού που φθάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ινιάκι Πένια, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (21/06) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκαν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Στέφανος Κοτσόλης, καθώς και στελέχη του συλλόγου.

Στη συνέχεια θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα θα ολοκληρωθεί έναντι ποσού που φθάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του Ισπανού πορτιέρε θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε, καταγράφοντας 16 συμμετοχές και κρατώντας την εστία του απαραβίαστη σε τέσσερις περιπτώσεις.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης