Σκωτία – Ελλάδα: Ο εθνικός ύμνος στους δρόμους της Γλασκώβης – Πάρτι έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας (βίντεο)
Ενθουσιασμένοι οι φίλοι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έντυσαν την Γλασκώβη στα γαλανόλευκα, τραγουδώντας συνθήματα για την Εθνική
Τη Σκωτία αντιμετωπίζει απόψε Πέμπτη 9/10, 21:45, Alpha) στη Γλασκώβη η Εθνική ποδοσφαίρου, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τον όμιλο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Οι Έλληνες οπαδοί που βρίσκονται στην πόλη και αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Χάμπτεν Παρκ, το βράδυ, έκαναν αισθητή την παρουσία τους από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Ενθουσιασμένοι οι φίλοι της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έντυσαν την Γλασκώβη στα γαλανόλευκα, τραγουδώντας συνθήματα για την Εθνική και κάνοντας πορεία μέσα στην πόλη.
Μάλιστα, πλήθος φίλοι της Εθνικής συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας, φωνάζοντας συνθήματα και τονώνοντας την ψυχολογία των διεθνών ενόψει της αναμέτρησης.
Το ματς γίνεται έναν ακριβώς χρόνο μετά την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, στον οποίο θέλουν να αφιερώσουν τη νίκη οι Έλληνες διεθνείς.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.