Στην Τουρκία ο Αταμάν

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της εθνικής Τουρκίας, απουσίαζε από την προπόνηση των πρασίνων, καθώς ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για παραστεί στην κηδεία της.

εργκιν αταμαν, εργκίν αταμάν, αταμαν
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Θλίψη σκόρπισε το πρωί της Τρίτης (10/2), η είδηση του θανάτου της μητέρας του Εργκίν Αταμάν. Λίγο αργότερα, ο ίδιος με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram αναφέρθηκε στον χαμό της αγαπημένης του μητέρας, που ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του.

Όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της εθνικής Τουρκίας, απουσίαζε από την προπόνηση των πρασίνων, καθώς ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για παραστεί στην κηδεία της.

Στην ανάρτησή του, ο Αταμάν τόνισε ότι η μητέρα του ήταν πάντα στο πλευρό του, παρακολουθώντας με ενθουσιασμό όλους τους αγώνες του στην τηλεόραση και στέλνοντας πρώτα εκείνη μηνύματα μετά το τέλος τους.

Όπως έγραψε, συμμετείχε σε όλες τις χαρές, τις λύπες και τα συναισθήματά του, αποτελώντας τη μεγαλύτερη υποστήριξή του: ” Έχασα την αγαπημένη μου μανούλα. Ήταν πάντα στο πλευρό μου, παρακολουθούσε με ενθουσιασμό όλους τους αγώνες μου στην τηλεόραση και μετά το τέλος τους ήταν η πρώτη που μου έστελνε μήνυμα συμμετείχε σε όλες τις χαρές, τις λύπες και τα συναισθήματά μου, αποτελώντας τη μεγαλύτερη υποστήριξή μου. Ας είναι ο παράδεισος ο τόπος της. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο μετά το μεσημβρινό (ικίντι) προσευχή στο Τζαμί Ζιντζιρλικιού (Zincirlikuyu Camii) και θα ταφεί στο ίδιο νεκροταφείο. “

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης