Super League: Αμετάβλητη η κορυφή της βαθμολογίας, μετά το «Χ» στην Τούμπα
Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τον Ολυμπιακό, στην τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ με ένα βαθμό λιγότερο από τους ερυθρόλευκους, και τέταρτος παραμένει ο Λεβαδειακός
Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μετά το «Χ» στην Τούμπα, την ισοπαλία του Παναθηναϊκού εντός έδρας και το «Χ» του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά.
Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια, ο ΠΑΟΚ χαμένο πέναλτι και το ντέρμπι «δικεφάλων» της 21ης αγωνιστικής της Super League έληξε χωρίς νικητή!
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας από την ΑΕΛ novibet, αλλά πήρε την ισοπαλία (1-1) με γκολ του Τάσου Μπακασέτα.
Οι “πράσινοι” έφτασαν στους 33 βαθμούς και -έχοντας ματς λιγότερο- έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Λεβαδειακό και την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα playoffs της Super League.
Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 3-1
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-0
Βόλος – Άρης 1-1
Κηφισιά – ΟΦΗ 2-2
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 1-1
Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 16/2
Η επόμενη (22η) αγωνιστική
Σάββατο 21.02.2026
17:00 Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
17:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
Κυριακή 22.02.2026
16:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
16:00 Πανσερραϊκός – Βόλος
18:00 ΑΕΛ Novibet – ΠΑΟΚ
19:30 Άρης – Κηφισιά
20:00 ΑΕΚ – Λεβαδειακός