Τελικός Conference League: H UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί Έλληνες φίλαθλοι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα υπάρξουν ανακοινώσεις και από την ΕΛΑΣ

Τελικός Conference League: H UEFA ακυρώνει μπλε εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί Έλληνες φίλαθλοι

Τελικός Conference League: Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έκανε δεκτά όλα τα… μαγικά χαρτάκια που βρέθηκαν σε ελληνικά χέρια για τον αποψινό τελικό του Conference League.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η UEFA ακύρωσε εισιτήρια που αρχικά ήταν για τις θύρες που θα κάθονταν φίλοι της Φιορεντίνα, αλλά τελικά κατέληξαν σε χέρια οπαδών του Ολυμπιακού, υπό τον φόβο να υπάρξει ένταση στις εξέδρες της OPAP Arena.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ως και 2.000 Έλληνες οπαδοί φέρεται να είχαν αποκτήσει εισιτήρια για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Conference League, με εύρος τιμών από 600 έως και 1300 ευρώ, τα οποία είχαν διοχετευτεί εκεί, από την επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντίνα, κάτι το οποίο απαγορευόταν από την UEFA.

Την κίνηση εντόπισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία και προχώρησε στην ακύρωση των εισιτηρίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως θα υπάρξουν ανακοινώσεις και από την ΕΛΑΣ.

Τελικός Conference League: Οι διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ για τα «μπλε» εισιτήρια

Κίνδυνο ασφαλείας διέβλεψαν η Ελληνική Αστυνομία και η UEFA για τον τελικό του Conference League, εξαιτίας μεταβίβασης περίπου 600 «μπλε» εισιτηρίων με αντικανονικό τρόπο, που προμηθεύθηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω της ΠΑΕ.

Η Ελληνική Αστυνομία, με δεδομένη την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν