Σπύρος Θεοδόσης για Λιγνάδη: Ήμασταν γείτονες όταν τον μαχαίρωσαν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως για πολλά χρόνια ήταν γείτονας με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Το περιστατικό με το μαχαίρωμα

Ο Σπύρος Θεοδόσης δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ένα πρωί τον έπιασαν οι γείτονες και του είπαν «έμαθες χτες τι έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη;» και τους απάντησε «όχι», λέγοντάς του στη συνέχεια πως κάποιος τον μαχαίρωσε, χωρίς να ξέρουν και αυτοί λεπτομέρειες.

​«Μιλάγαμε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι ούτε είχαμε συνεργαστεί. Ένα πρωί με πιάνουν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη. Μου περιέγραψαν ότι τον μαχαίρωσαν ενώ εκείνος είχε μπει στην πολυκατοικία του. Και κάλεσαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αρκετό διάστημα τον συνάντησα στην πλατεία, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι κάποιος μάλλον για ληστεία του την έπεσε στην είσοδο μπαίνοντας στην πολυκατοικία του και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου απάντησε «όλα καλά».

«Πραγματικά έχω σοκαριστεί»

Ο Σπύρος Θεοδόσης μιλάει και για την Δικαιοσύνη και αυτούς που ρίχνουν κατάρες. «Αν αποδειχτούν όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον, είναι πολύ κατακριτέες αυτές, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν σου κρύβω, ότι λίγο με έχουν τρομάξει κάποιοι συνάδελφοι με το μένος εναντίον του και διαβάζω φράσεις τύπου «κάψτε τον» ή «να βγάλει τον καρκίνο». , λέει.