Κατερίνα Καινούριου: Πώς ήταν μελαχρινή και πριν τις πλαστικές (pics)

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική σόουμπιζ, ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Μπέτυ Μαγγίρα. Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι της ξανθιάς παρουσιάστριας στο Παρίσι.

Λίγο αργότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε ένα τρέιλερ στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες της στο Παρίσι. Μάλιστα, οι συνεργάτες την αποκαλούν «κυρία» ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι με την ίδια να λέει «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας». Το τρέιλερ της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: «Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!».

Στη συνέχεια και μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως αυτό αποτέλεσε «χτύπημα κάτω από τη μέση».

Θέση υπέρ της Μπέτυς Μαγγίρα πήρε η Νικολέτα Ράλλη, η οποία είπε πως το τρέιλερ γυρίστηκε πριν η παρουσιάστρια προλάβει καν να κάνει check in στο Παρίσι.

Λίγο αργότερα, θέση υπέρ της κόρης του πηρε ο Δημήτρης Καινούργιος, ο οποίος έγραψε στα social media «Κα Μαγγίρα, αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω οτι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσιαπό 16 χρονών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, έχει πολλά ενδοαφέροντα για να βρίσκεται εκεί!

«Στα χαρακώματα» Καινούργιου - Μαγγίρα για το ταξίδι στο Παρίσι | 3b11cbd43e2e47eaa1107f035b29078c