Η Star Ελλάς του 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα, αποκάλυψε πως ο σύντροφός της την είχε κλειδωμένη σε διαμέρισμα στην Ολλανδία, ενώ την απείλησε πως θα την σκοτώσει.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ για την κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί τέσσερα χρόνια από από τα 15 έως τα 19 της.

«Είχαμε 6 χρόνια διαφορά. Στην αρχή ήταν φυσιολογικός, υπήρχε μια ζήλια απλά. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε απότομα. Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και αυτός δεν το δεχόταν. Δεν με άφηνε να βγαίνω έξω, δεν έκανα παρέα με τις φίλες μου, όπου κι αν πήγαινα έπρεπε να τον ειδοποιώ», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια η Star Ελλάς του 2019 είπε: «μαλώναμε πολύ άσχημα και σήκωνε χέρι πάνω μου. Είχα πάει πολλές φορές στην αστυνομία αλλά και σε ψυχολόγο. Στην Ολλανδία όμως δεν με έπαιρναν στα σοβαρά. Η μητέρα μου ήταν εξαρχής αρνητική με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είχα σχέση μαζί της. Ήμουν μαζί του κάθε μέρα στο σπίτι και με είχε κλειδωμένη μέσα.

Τον τελευταίο χρόνο τον χώρισα, αλλά δεν υπήρχε διέξοδος να φύγω. Με είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι, σε μια γκαρσονιέρα. Δεν δούλευε. Αυτό συνέβαινε τέσσερις μέρες. Ένα βράδυ έφυγε αργά τα μεσάνυχτα για μια δουλειά και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Έτσι βγήκα, πήγα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα ήρθα στην Ελλάδα» εξήγησε η Σταρ Ελλάς 2019.

«Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα με ενοχλεί. Έχω απευθυνθεί και στην αστυνομία εδώ στην Ελλάδα. Ζούσα κάθε μέρα με τον φόβο ότι δεν θα ξυπνήσω. Μου έλεγε: “Θα σε σκοτώσω”, “Είσαι άσχημη, έχεις στραβή μύτη”’. Μου έλεγε μόνο άσχημα πράγματα για να τα πιστέψω. Είχε σοβαρά θέματα. Δεν θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπει στη φυλακή αλλά σε ψυχιατρείο».