Σταύρος Δογιάκης: «Έκανε σχέδια, πώς είναι δυνατόν να αυτοκτονήσει;», λέει φίλος του

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Δογιάκη, τον οποίο η ΕΛΑΣ – για την ώρα – τον αποδίδει σε αυτοκτονία με δύο σφαίρες, καθώς βρέθηκε χθες νεκρός στον Υμηττό.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» πυροβόλησε τον εαυτό του στην καρδιά, όμως το διαμπερές τραύμα δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την πράξη του και έτσι, πυροβόλησε και μια τελευταία φορά στο κεφάλι.

Μετά την έκδοση του missing alert, βρέθηκε ένα σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη, στο οποίο φέρεται να καθιστά τον αδελφό του ως κληρονόμο της περιουσίας του.

Φίλος του, μιλώντας στο protothema.gr, αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να ήθελε να αυτοκτονήσει καθώς τον είχε συναντήσει πρόσφατα, στον γάμο, στον οποίο εθεάθη τελευταία φορά ο Σταύρος Δογιάκης.

«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία», τονίζει.

Είχε επενδύσει μισό εκατομμύριο ευρώ

Ο φίλος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» να έχει μεταβιβάσει το μερίδιό του προς τον αδελφό του, ώστε να ανοίξει άλλη δικιά του επιχείρηση.

«Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού» λέει το πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον.

«Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση» καταλήγει.