Στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου μίλησε, μέσω Skype, ο Στέφανο Σαρτίνι.

Μάλιστα, ο γνωστός σκηνοθέτης δεν δίστασε να πει ότι η Ελένη Μενεγάκη χρειάζεται να κάνει ένα δυνατό comeback στην τηλεόραση μαζί του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό που σταματάει για λίγο, να κάνει ένα κενό, να λείψει για λίγο στο κοινό. Δεν πιστεύω όμως ότι χρειάζεται να μείνει σπίτι γιατί είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ένα μεγάλο comeback, ωραίο, εντελώς διαφορετικό, πιο λαμπερό και μαζί μου».

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά και τα Fame Story, επεσήμανε ότι δεν θα τον ενδιέφερε να αναλάβει ξανά comeback αυτού του φορμάτ.

Η πολυμορφία της ελληνικής τηλεόρασης είναι κάτι του αρέσει καθώς θεωρεί θετική εξέλιξη την ύπαρξη νέων προσώπων στον «στίβο» της οθόνης.

Παρ όλα αυτά, την ίδια άποψη δεν έχει για την επάνοδο των ριάλιτι. Ο ίδιος δεν τα παρακολουθεί παρά μόνο για τις ανάγκες της δουλειάς του και μάλιστα δεν διστάζει να τα χαρακτηρίσει trash. «Δεν μου αρέσουν τα ριάλιτι, δεν μου αρέσει το trash. Μου αρέσουν τα show με ποιότητα».