Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κορωνοϊό ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης

Δύσκολες ώρες περνάει τόσο ο Γιάννης Ματζουράνης, όσο και η οικογένειά του. Ο γνωστός και πολύ αγαπητός φίλαθλος του Εθνικού, βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.


Έχει εισαχθεί στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, λόγω των επιπλοκών που παρουσιάζει η υγεία του, η οποία έχει επιδεινωθεί. Το τμήμα μπάσκετ του Εθνικού έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Εθνικάρα, γράφοντας:

«Ο εμβληματικός “Εθνικάρας” ο Γιάννης Μαντζουράνης δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική του Ευαγγελισμού. Όλος ο ΕΘΝΙΚΟΣ, όλη η φίλαθλη ΕΛΛΑΔΑ, Προσεύχεται για τον ΓΙΑΝΝΑΡΟ να βγει νικητής από αυτήν την δύσκολη μάχη».

Αντίστοιχο μήνυμα συμπαράστασης κοινοποίησε και το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο Facebook: «ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ “ΓΙΑΝΝΑΡΕ” ΟΛΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”.

Ο Γιάννης Ματζουράνης ο γνωστός “Εθνικάρας” δίνει την μεγαλύτερη μάχη για την ζωή του στην Μ.Ε.Θ. του Ευαγγελισμού. Όλοι μας προσευχόμαστε για τον κύριο Γιάννη και είμαστε σίγουροι ότι παρά την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα κερδίσει και αυτή την μάχη. Οι προσευχές όλων μας τον συντροφεύουν».