Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να την περάσει στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι, μοιράζοντας φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη.

Όπως ανέφερε και στην ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο πρωθυπουργός συνομίλησε για λίγο με τους εργαζόμενους και στη συνέχεια μοίρασαν φαγητό, δώρα και παιχνίδια.

«Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ηρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι οι υπεύθυνοι της ταβέρνας μοιράζουν καθημερινά φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη.

Ανάρτηση με τη δράση αλληλεγγύης του πρωθυπουργού έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε: 

«Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσίνι και την ταβέρνα ο «Κρητικός». Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας».