Στις 16 Δεκεμβρίου το μεγάλο γκαλά όπερας για την αποκατάσταση του ιστορικού Οινοποιείου στο Τατόι | τατοι

Στις 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Παρνασσός» τέσσερις κορυφαίοι Ελληνες ερμηνευτές όπερας και δυο μουσικοί θα δώσουν ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο γκαλά

Όλα τα έσοδα θα πάνε στον Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου για την χρηματοδότηση της μελέτης αποκατάστασης του κτιρίου του Οινοποιείου το οποίο βρίσκεται σε φάση κατάρρευσης. Στόχος είναι η αναστήλωση και η επαναλειτουργία του Οινοποιείου και η βιολογική παραγωγή κρασιού, η πώληση του οποίου θα αποφέρει έσοδα για την συντήρηση του κτήματος.

Το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γκαλά όπεραςδιοργανώνεται για έβδομη χρονιά από τον σύλλογο φίλων του πρώην βασιλικού κτήματος, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση του Ταμείου Μελετών Αποκατάστασης των ιστορικών κτιρίων.

Το πρόγραμμα του γκαλά περιλαμβάνει άριες από γνωστές όπερες και οπερέτες των συνθετών F. Lehar, J. Strauss, C. M. Schoenberg, C. Porter, A. Lloyd Webber, F. Loewe, L. Bernstein, M. Leigh, R. Rodgers και Θ. Σακελλαρίδη. Συμμετέχουν οι σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και Αρτεμις Μπόγρη, ο τενόρος Γιάννης Καλύβας, ο βαρύτονος Χάρης Ανδριανός και οι μουσικοί Παναγιώτης Τζιώτης (βιολί) και Δημήτρης Γιάκας (πιάνο).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μεταβούν στο www.ticketservices.gr για την αγορά εισιτηρίου.