Η γαλλική έκδοση της Vogue φιλοξενεί στο εξώφυλλο αυτού του μήνα το γνωστό μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, η οποία ποζάρει εντός του τεύχους ως αρχαία Ελληνίδα θεά.

Το διάσημο μοντέλο φορά ένα λαδί φόρεμα με ουρά, την οποία ρίχνει πάνω από το κεφάλι της ενώ συνοδεύει το ντύσιμό της με πολλά κοσμήματα και ένα ιδιαίτερα βαρύ βάψιμο.

Την ίδια στιγμή, στο εξώφυλλο η Μπέλα Χαντίντ λανσάρει άλλο λουκ, το οποίο παραπέμπει περισσότερο στη δεκαετία του ΄70, καθώς φορά λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια ενώ και εδώ φοράει μεγάλα και βαριά κοσμήματα.

Το μοντέλο επί της παρούσης παραμένει εντός του σπιτιού της σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εκδότρια του περιοδικού Εμανουέλ Αλτ αλλά και τους φωτογράφους Ινέζ βαν Λαμσγουίρντ και Βινούντ Ματαντίν για την μοναδική αυτή εμπειρία. Στην φωτογραφία του εξωφύλλου που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Ουάου, Merci, είναι δύσκολο να εξηγήσεις πόσο ονειρικό είναι να δουλεύει κανείς μαζί σας κάθε φορά. Γαλλική Vogue Μάιος 2020».