Με τις τιμές και τον εξοπλισμό του αμιγώς ηλεκτρικού Volkswagen ID.3 να έχουν ήδη ανακοινωθεί, πολύ σύντομα θα το δούμε και στις Εκθέσεις της Kosmocar.

Οι επισκέπτες του Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο μοντέλο από κοντά, σε μία πρώτη γνωριμία με τη νέα εποχή Volkswagen.

Τον Οκτώβριο το ID.3 θα κάνει την εμφάνισή του και στους ελληνικούς δρόμους. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, αποτελεί τον προπομπό της νέας εποχής Volkswagen στο δρόμο προς τον εξηλεκτρισμό.

Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen σε όλη την Ελλάδα, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το ηλεκτρικό Volkswagen ID.3 έφτασε Ελλάδα (vids)

Λίγο πριν την πανελλήνια πρεμιέρα του, το νέο ID.3 κάνει μία εντυπωσιακή avant-première φιλοξενούμενο σε έναν ιδιαίτερο χώρο, για μία πρώτη γνωριμία του κοινού μαζί του.

Εδώ και λίγες μέρες – και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου – το ID.3 «εξηλεκτρίζει» το εμπορικό κέντρο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Με την είσοδο από την κεντρική είσοδο, συναντάς το ID.3 σε Makena Turquoise απόχρωση, να δεσπόζει τοποθετημένο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, υπερυψωμένο βάθρο, στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού του εμπορικού κέντρου.

Ειδικές κατασκευές φωτισμού πλαισιώνουν περιμετρικά το μοντέλο, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός του ρόλος, ενώ στο πίσω μέρος και ακριβώς δίπλα στο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί το Wallbox ID. Charger, η εγκατάσταση για τη γρήγορη φόρτιση του ID.3.

Μία επιβλητική οθόνη LED συμπληρώνει την παρουσίαση του αυτοκινήτου, προβάλλοντας το σχετικό «world premiere film» με το μήνυμα #NowYouCan, σε συνδυασμό με ένα προϊοντικό video του ID.3 1ST edition.

Δίπλα στο ID.3, βρίσκεται ένα stand με οθόνη αφής, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προτεινόμενη λιανική τιμή του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1ST, Plus και Max, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Παρών και εκπρόσωπος της Kosmocar-Volkswagen, προκειμένου να ενημερώνει με επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας για προγραμματισμό test-drive μέσω του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου της προτίμησής του.

Aξίζει να σημειωθεί πως τηρούνται σχολαστικά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προσωπικής υγιεινής, προκειμένου η πρώτη γνωριμία με το νέο ID.3 να είναι όχι μόνο ευχάριστη αλλά και ασφαλής.