Στον «αέρα» το νέο site της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως άλλαξε άρδην την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στην οποία προστέθηκαν νέες στήλες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το νέο site της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι εδώ!

Πέρα από το νέο σχεδιασμό (για ακόμη πιο εύκολη πλοήγηση) και τις βασικές πληροφορίες (ειδήσεις, αγώνες, ανακοινώσεις, βιογραφικά, πρόγραμμα – αποτελέσματα – βαθμολογίες, πλούσιο φωτογραφικό υλικό), η ιστοσελίδα μας «απέκτησε» νέες και άκρως ενδιαφέρουσες στήλες!

WeAreOlympiacos: Το επίσημο ηλεκτρονικό περιοδικό της ομάδας μας ενσωματώθηκε στο site, διατηρώντας το προφίλ του. Βιογραφικές- προσωποκεντρικές συνεντεύξεις των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών, αφιερώματα και θεματικές ενότητες όπως: «Ο άλλος μου εαυτός», «What’s Trending» και «When I was 10» θα μπορείτε να τις διαβάσετε μέσα από το Olympiacosbc.gr.

Podcast: Τα αστέρια της ομάδας μας, αλλά και άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ερυθρόλευκη φανέλα, κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από την στρογγυλή Θεά και όχι μόνο!

Νέες βάσεις δεδομένων: Δημιουργούμε μια ξεχωριστή βάση για την ιστορία της ομάδας. Αποτελέσματα και βαθμολογίες απ’ όλα τα πρωταθλήματα, ρόστερ όλων των ομάδων του Ολυμπιακού, στατιστικά και ατομικές σελίδες για όλους τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Αυτή τη στιγμή το site έχει όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού από τη σεζόν 1990-91 έως και σήμερα, τα αποτελέσματα με τις ημερομηνίες των αγώνων από την ίδια σεζόν έως και σήμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα και όλα τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο κύπελλο Ελλάδας με ημερομηνίες των αγώνων. Στόχος και σκοπός μας είναι να ενημερώνονται καθημερινά οι βάσεις με νέα στοιχεία μέχρι να φτάσουμε στην καταγραφή κάθε στιγμής της «ερυθρόλευκης» ιστορίας και να τιμήσουμε όλους τους αθλητές και προπονητές που έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Το νέο www.olympiacosbc.gr είναι πλέον online.