Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος μου έχει υποφέρει πάρα πολύ στην Ελλάδα

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή με αφορμή την παρουσία του στην «Φάρμα» ο Στράτος Τζώρτζογλου, αναφέρθηκε στον αγώνα που θα δώσει στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στον γιο του και στο bullying που δέχθηκε στο παρελθόν.

«Το Σοφάκι μου με περιμένει πραγματικά χαρούμενη. Θα περάσει και εκείνη τη δική της Φάρμα και τη δική της αγωνία. Ξέρω ότι συνεχώς θα προσεύχεται για μένα. Όχι αν θα νικήσω στα αγωνίσματα μόνο, αλλά στο κυριότερο αγώνισμα που είναι η συμβίωση με τους άλλους.

Ξέρω ότι η Σοφία μου θα με καταλαβαίνει, χωρίς να της κάνω κάποιο σημάδι και αυτό ισχύει και για το δύο μου και τα δύο μου αδέρφια. Τον αγώνα μου τον αφιερώνω στη Σοφία και στον Αλκιβιάδη. Στη Σοφία, γιατί ξέρω ότι συναισθηματική πορεία ενός ανθρώπου σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αλλά και στο γιο μου, γιατί πρέπει να δει ότι δεν υπάρχει ηλικία.

Η ζωή είναι μέσα στην καρδιά μας. Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφιερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά» είπε μεταξύ άλλων.