Να παραταθεί η αναστολή της Super League 1 έως τις 24 Απριλίου αποφάσισαν ομόφωνα οι 14 ομάδες της.

Μέσω της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των 14 ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός πρότεινε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Η πρόταση αυτή βρήκε σύμφωνες τις ΠΑΕ Άρης, Παναιτωλικός και Πανιώνιος.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε κι εκείνος, ενώ ο Βαγγέλη Μαρινάκη για λογαριασμό του Ολυμπιακού ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο προτού ληφθεί η απόφαση για διακοπή.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σπανός του Ατρομήτου πρόσθεσε ότι η πρόταση Γιάννη Αλαφούζου είναι στο τραπέζι και θα συζητηθεί.

Ωστόσο, όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί ξανά χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οπότε αποφάσισαν ομόφωνα να ανασταλεί αυτό μέχρι τις 24 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι στο μεταξύ θα δημιουργηθεί μία ομάδα εργασίας (με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ατρόμητου) που θα εξετάσει όλα τα δεδομένα.

Έπειτα από την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας θα επανεξεταστεί η κατάσταση, προκειμένου να υπάρξει οριστική λύση από τη διοργανώτρια αρχή.

Ιδού η ανακοίνωση της Λίγκας:

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης.