Λιανός για καβγά Παππά-Μπόγδανου: Αρπάχτηκαν λίγο, μετά αγκαλιά ήταν

Ένταση είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας… βγήκε από τα ρούχα του με τα λόγια του ηθοποιού, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα τον ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία. Ο Ηλίας δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει στον συμπαίκτη του, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου, με το Twitter να βρίσκεται στο πλευρό του.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν ο Γιώργος Λιανός μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο των δύο παικτών του Survivor.

«Αρπάχτηκαν λίγο ο Παππάς με τον Μπόγδανο. Μετά αγκαλιά ήταν. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες. Αλλά για αυτό το θέμα, επειδή είδα πως ενοχλήθηκε πολύς κόσμος… Αυτοί οι παίκτες για τους οποίους μιλάμε δεν είναι μικρά παιδιά.

Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω γιατί δεν τους φίμωσα. Είναι άνθρωποι ενήλικοι και για αυτή την άποψη τους κρίνονται. Δηλαδή αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία, θα κριθεί για αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν.

Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη, “εμένα θα μου μιλάς και θα με κοιτάς στα μάτια”. Αυτά δεν ήταν παρόμοια περιστατικά; Πριν χρησιμοποιήσουμε τον όρο ψυχολογική βία θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Οι παίκτες έχουν στρατηγική, παίζουν παιχνίδια για να στριμώξει ο ένας τον άλλον. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.