Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι στο παιγνίδι επιβίωσης, παίκτες ήρθαν πιο κοντά και προχώρησαν τη… σχέση τους ένα βήμα παρά πέρα.

Τα ίδια είχαν ακουστεί και στο πρώτο Survivor ενώ εκτός από τις φήμες για σεξ έχουν προκύψει και έρωτες οι οποίοι μάλιστα διαρκούν μέχρι και σήμερα.

Κάτι η μοναξιά και η απομόνωση κάτι το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών όλα δείχνουν ότι στο φετινό παιχνίδι υπάρχουν νέα… ειδύλλια κάποια φανερά και κάποια όχι ακόμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες δύο από τους παίκτες φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά μέσα στην ζούγκλα του νησιού.

Αν τελικά η είδηση αληθεύει ίσως δούμε έναν νέο έρωτα να «ανθίζει» στις τηλεοπτικές μας οθόνες!

Γνωστός σεφ: Για αυτό παραιτήθηκα από την εκπομπή της Σαλαγκούδη

Είναι ένας από τους πιο συμπαθητικούς τηλεοπτικούς σεφ που έχουν εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση διαχρονικά. Σπάνια θα μιλήσει με αρνητικά λόγια για κάποιον, κι αυτό δίνει ακόμα περισσότερη βαρύτητα στα λεγόμενά του.

Ο λόγος για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για ένα πολύ μικρό διάστημα στην ΕΡΤ. Όπως ανέφερε ο γνωστός σεφ και γευσιγνώστης, είχε παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη, καθώς δεν τηρήθηκε η συμφωνία που είχε γίνει.

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν βλέπει ούτε καν τα trailer από το Survivor, αφού το βρίσκει… παντελώς αδιάφορο!

«Ούτε τα trailer του Survivor βλέπω, μου είναι παντελώς αδιάφορο! Το άκουσα και μου έκανε εντύπωση γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια κοπέλα σύγχρονη μεν όμορφη αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ αθλητικός τύπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Είχα παραιτηθεί τότε από την εκπομπή της Ανθής στην ΕΡΤ. Μου είχαν πει ότι θα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο, στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτό τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω και να κάνω μια συνταγή στην ροή της εκπομπής και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα. Το τηλέφωνο του κ. Δάρρα το έχω ακόμη στο κινητό μου, της κ. Σαλαγκούδη δεν το έχω. Νομίζω μετά από λίγο η εκπομπή διακόπηκε», είπε στη συνέχεια.

Στην απομόνωση η Ελευθερία Ελευθερίου – Ζήτησε να αλλάξει ομάδα

Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα για την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, μετά τις αποκαλύψεις και τα όσα είπε για την υπόλοιπη ομάδα της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Survivor και σύμφωνα με πληροφορίες είναι εντελώς απομονωμένη από τους συμπαίκτες της. 

Τρώει μόνη της, ενώ το βράδυ κοιμάται στην παραλία, εκτός της καλύβας, μακριά από τους υπόλοιπους.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, καθώς αποχώρησε και η Βαλέρια Χοψονίδου, με την οποία είχαν έρθει αρκετά κοντά το διάστημα που εκείνη παρέμεινε στο παιχνίδι.