Μεγάλη ήταν η μάχη μεταξύ Κόκκινων και Μπλε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής καθώς οι Μπλε κέρδισαν με 10-9 και το έπαθλο με τις πίτσες.

Πριν τις φάνε, ο James Καφετζής ειρωνεύτηκε τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του «αν θέλει να του δώσει τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα». Αν και αρχικά ο Τριαντάφυλλος πήρε χαλαρά το «καρφί» του μέλους της ομάδας των μπλε, όταν επέστρεψαν στην παραλία, ο τραγουδιστής έκλαιγε από τα νεύρα του.

Νέο άγριο ξέσπασμα Κονδυλάτου – Τα «βέλη» κατά του Γιώργου Κοψιδά

Ξέσπασε κατά του Γιώργου Κοψιδά, ο Περικλής Κονδυλάτος, καθώς δεν του άρεσε ότι επιλέχθηκε αυτός να αγωνιστεί στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Ο Κονδυλάτος ξέσπασε και έβρισε τον Κοψιδά λέγοντας: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα.

Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος.

Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.»