Ξένο σώμα για τους «Κόκκινους» εδώ και αρκετές ημέρες αποτελεί ο Τριαντάφυλλος ο οποίος στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τρίτη (30/03) στον ΣΚΑΪ, ξέσπασε σε δάκρυα και έμαθε τους ανθυποψήφιους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Τριαντάφυλλος: Ξέρω ότι δεν θέλουν να με βλέπουν

Για ακόμα μια εβδομάδα, ο Τριαντάφυλλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ξέσπασε λέγοντας πως «ξέρει ότι δεν θέλουν να τον βλέπουν αυτά τα οκτώ συγκεκριμένα άτομα».

Ο τραγουδιστής, στη συνέχεια, έβαλε κατά του Ηλία Μπόγδανου χαρακτηρίζοντάς τον ως «ύπουλο άνθρωπο, κακιασμένο και ζηλιάρη».

Η Νικολέτα Μαυρίδη είπε ενώπιον όλων ότι ο Τριαντάφυλλος πρέπει να αποχωρήσει από το «Survivor» τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και στο επίπεδο συμβίωσης, προκαλώντας την αντίδραση των υπόλοιπων παικτών των «Κόκκινων».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος, αναφερόμενος στον Τριαντάφυλλο, έκανε λόγο για «παράσταση» και είπε: «Δεν σ’ το κρύβει κανείς και εγώ σ’ το λέω, ρε Τριαντάφυλλε, ότι θα σε ψηφίσουμε».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τον Αλέξη Παππά και είπε: «Όλοι εναντίον μου είναι! Δεν γίνεται να μην στενοχωριέμαι, κρατάω πράγματα μέσα μου».

Πάντως, ο ηθοποιός αφού ήρθε σε σύγκρουση με τον Κώστα Παπαδόπουλο, είπε με νόημα στον Τριαντάφυλλο: «Άσ’ τους, δεν καταλαβαίνουν».

Ακόμα, ο Αλέξης Παππάς χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο ως «τον πιο δημοφιλή παίκτη» αφού, όπως επεσήμανε, έχει τεθεί επανειλημμένα υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν έχει φύγει επειδή έχει την υποστήριξη του κοινού.

Ο Τριαντάφυλλος σε συνομιλία που είχε με τη Χριστίνα Κεφαλά εξέφρασε την άποψή του για την κατάσταση και εξαπέλυσε τα λεκτικά βέλη του εναντίον του Ηλία Μπόγδανου και του Κώστα Παπαδόπουλου.

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ο αγώνας σπριντ Τριαντάφυλλου – Κώστα Παπαδόπουλου

Πριν από το αγώνισμα, ο Γιώργος Κόρομι αναφέρθηκε στο ζέσταμα που έκανε ο Τριαντάφυλλος κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα (29/03), χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον νέο Κωνσταντάρα», με τον τραγουδιστή να λέει στους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα «φοβάστε να βγείτε στον τάκο, παικταράδες μου;».

Ωστόσο, ένταση επικράτησε για το αν θα αγωνιζόταν ή όχι ο Τριαντάφυλλος δεδομένου ότι οι γιατροί τού έχουν συστήσει ακόμα δύο ημέρες ξεκούρασης και ο τραγουδιστής αποφάσισε να μην λάβει μέρος.

Ακόμα, ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τον Κώστα Παπαδόπουλο σε έναν άτυπο αγώνα σπριντ στην παραλία, με τον τραγουδιστή να επικρατεί.

Εξουθενωτικό ήταν το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλίας, με την αφετηρία του στίβου μάχης να δίνεται σε τσουλήθρα που κατέληγε σε μια μεγάλη πισίνα.

Στον στόχο, οι παίκτες των «Κόκκινων» και των «Μπλε» έπρεπε να σπάσουν τρία πλακίδια και να βάλουν ισάριθμες μπάλες στα καλάθια πίσω από την κατασκευή και, μάλιστα, η Νικολέτα Μαυρίδη έφτασε στο όριό της από την προσπάθεια που κατέβαλε.

Νικητές της δοκιμασίας ήταν οι «Μπλε» με σκορ 10-7.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Τριαντάφυλλος είπε τα παράπονά του σ’ ένα κούτσουρο γιατί, όπως υποστήριξε, οι συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα τού επέρριψαν την ευθύνη για την ήττα επειδή μιλούσε όσο ήταν στον πάγκο και έτσι αποσυντονίζονταν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι «Κόκκινοι» έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση και ο Παύλος Γαλακτερός, ως νικητής της ατομικής ασυλίας, όφειλε να υποδείξει ακόμα έναν συμπαίκτη του και έτσι, πέρα από τον Τριαντάφυλλο, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη, αντίστοιχα.

Πάντως, πριν από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Κόρομι επανέλαβε πως «τα παλτά πρέπει να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο», δήλωση με την οποία συμφώνησε και ο Κώστας Παπαδόπουλος, αλλά δηκτικά ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε «τι είδους παλτό φορούσαν οι συμπαίκτες του» αφού στο αγώνισμα ασυλίας δεν πήραν κάποια νίκη, σύμφωνα με τον τραγουδιστή.