Το 2020 αποτελεί έτος ορόσημο για τη Suzuki, καθώς πέραν της συμπλήρωσης ενός αιώνα από την ίδρυσή της, σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη της Νέας Υβριδικής εποχής Suzuki με όλα τα αυτοκίνητα της γκάμας να είναι αμιγώς υβριδικά.

Με έμφαση στο τεχνολογικό υπόβαθρο ολόκληρης της γκάμας της και με προσιτές τιμές, η Suzuki διαθέτει σήμερα την καλύτερη πρόταση για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου. Το νέο πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης HYBRID FOR U καθιστά την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ.

Το πρόγραμμα HYBRID FOR U προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει ένα Suzuki Hybrid (IGNIS, SWIFT, VITARA και S-CROSS αποτελούν τα νέα Hybrid μοντέλα της μάρκας).

Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις, μεγάλη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματος Suzuki Hybrid που διαθέτουν. Παρέχουν ασφάλεια, όντας εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση, αλλά και αξιοπιστία που εκφράζεται με 5 χρόνια εγγύηση (προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της μάρκας). Τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα HYBRID FOR U.

Τα νέα υβριδικά μοντέλα της μάρκας έρχονται σε πλήρη αρμονία με την κουλτούρα της Suzuki όσων αφορά την περιβαλλοντική της ευαισθησία. Γι’ αυτόν τον σκοπό, η Suzuki θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες ώστε να μειώσει περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη διατηρώντας την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος προνομίων βιώσιμης αυτοκίνησης HYBRID FOR U απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Suzuki