Συγκλονίζει η Μαρία Αλεξάνδρου: Δέχθηκε ξυλοδαρμό από έξι γυναίκες (pics)

Τη σκληρή περιπέτειά της διηγήθηκε στην εφημερίδα «Espresso» η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών, Μαρία Αλεξάνδρου, όταν ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από συμμορία έξι γυναικών λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Όπως εξομολογείται το μοντέλο, την πλησίασαν έξι εξαγριωμένες γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τις ακολουθήσει, απειλώντας τη με μαχαίρι.

Τότε, την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν και τα μαλλιά, θέλοντας να πάρουν εκδίκηση με άγριο τρόπο λόγω ενός άντρα με τον οποίο η Μαρία Αλεξάνδρου είχε σχέση.

Το μοντέλο με δάκρυα στα μάτια μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν: «Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου. Άρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα».

«Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης» είπε η Μαρία Αλεξάνδρου.