Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη στο γιορτινό τραπέζι (vid)

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 26χρονου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη για τη μουσική στο χριστουγεννιάτικό τραπέζι. Συγκεκριμένα, η οικογένεια καθόταν στο γιορτινό τραπέζι και με αφορμή το ποιο από τα δύο αδέλφια θα επέλεγε τη μουσική στον υπολογιστή άρχισε καβγάς.

Τότε, πατέρας ζήτησε από τον μικρότερο να επέμβει, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο 26χρονος να νευριάσει. Τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια έξω από το σπίτι. Λίγο μετά πήγε και ο πατέρας που φέρεται πρώτα να μαχαίρωσε στο πόδι τον 26χρονο κι εν συνεχεία να τον κυνήγησε στον δρόμο. Ο αδελφός του 26χρονου αρνείται ότι συμμετείχε στο μαχαίρωμα.

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και στηρίζει την εκδοχή του μικρού αδερφού. Η κυρία Ρένα, σύζυγος του 55χρονου κατηγορούμενου ανέφερε πως τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν μέσα στο σπίτι, ο 26χρονος χτύπησε τον μικρό αδερφό και στη συνέχεια βγήκαν έξω από το σπίτι. «Δεν τον είδα να κρατά μαχαίρι, αν το είχα δει θα είχα κάνει τα πάντα να γλυτώσω από τα μαχαίρια» είπε.

Περιγράφει την τραγική σκηνή όταν είδε τον γιο της μέσα στα αίματα και άρχισε να φωνάζει και να δίνει μπουνιές στον σύζυγό της φωνάζοντας του «σκότωσες το παιδί μας;» για να της απαντήσει εκείνος «όχι». Στην συνέχεια κλήθηκε το ασθενοφόρο αλλά στο νοσοκομείο ο 26χρονος κατέληξε.

«Το παιδί είναι αθώο, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα» λέει η κυρία Ρένα για τον μικρότερο της γιο. Ενώ αναφέρει ότι ο σύζυγός της είχε ψυχολογικά προβλήματα και χτυπούσε συνέχεια τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά. «Μην πιστεύετε τα ψέματα που λέει ο άνδρας μου» είπε μεταξύ άλλων η κ. Ρένα, καλώντας τον «να πει την αλήθεια».