Από τη ζωή έφυγε πριν από λίγες ημέρες ο Σον Κόνερι, ο οποίος ενσάρκωσε πρώτος τον James Bond. 

Ο 90χρονος ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του στις Μπαχάμες, ενώ δημοσίευμα του BBC ανέφερε ότι αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του.

Η σύζυγος του θρύλου της μεγάλης οθόνης Μισελίν Ροκμπρίν αποχαιρέτησε τον ηθοποιό αποκαλύπτοντας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, πώς οι τελευταίοι μήνες του ήταν δύσκολοι λόγω της άνοιας

Η Ροκμπρίν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήταν ζωή γι’ αυτόν. Δεν ήταν σε θέση να εκφραστεί τελευταία. Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του, “γλίστρησε” και έφυγε τόσο γαλήνια. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλά έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε». «Είχε άνοια και αυτό είχε επιπτώσεις πάνω του. Ικανοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία να φύγει ήσυχα».

Η 91χρονη γαλλομαροκινή ζωγράφος γνώρισε τον Σκοτσέζο ηθοποιό το 1970 σε ένα τουρνουά γκολφ και έγινε η δεύτερη σύζυγός του. Ήταν ο άνδρας της ζωής της και έζησαν μαζί αγαπημένοι για 45 χρόνια: «Ήταν εντυπωσιακός και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί. Ήταν ένας άνδρας υπόδειγμα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά (η ιστορία της υγείας του) δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και έφυγε ήρεμα».