Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στο Ρέθυμνο

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης

Στη σύλληψη 11 ατόμων προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη, το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομο τζόγο.

Ο λόγος για εννέα Έλληνες και δύο αλλοδαπές γυναίκες που οι αστυνομικοί συνέλαβαν μετά από επιχείρηση, η οποία έγινε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαπές, ως προσωρινά υπεύθυνες της επιχείρησης, είχαν επιτρέψει σε 9 άτομα, τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια».

Στην πορεία, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 8.195 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τέσσερα ζεύγη ζάρια, τέσσερις τράπουλες και 869 μάρκες πονταρίσματος.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιόκτητη.

Το κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.