Την σύλληψη 18 ατόμων (16 Έλληνες, 2 αλλοδαποί) είχε ως αποτέλεσμα οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Το αυτοσχέδιο καζίνο, λειτουργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καταστήματος, που αυτή την περίοδο έχει αναστείλει την λειτουργία του λόγω του lockdown.

Oι αρχές είχαν εδώ και μέρες την πληροφορία, αλλά χρειάστηκε να παρακολουθήσουν το κατάστημα για να εντοπίσουν τον τρόπο εισόδου σε αυτό των τζογαδόρων και να αποκλείσουν άλλες εισόδους που θα τους επέτρεπε να διαφύγουν.

Από την παρακολούθηση εξακριβώθηκε ότι οι εισερχόμενοι στο κατάστημα χρησιμοποιούσαν την πίσω πόρτα, στην οποία μάλιστα έφταναν μέσω διπλανής οικοδομής.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν ο 55χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, έντεκα άτομα που έπαιζαν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι και έξι ακόμη άτομα (τρία ως προσωπικό και τρία ως πελάτες). Ένας από τους συλληφθέντες έχει ιστορικό συμμετοχής σε παράνομα παίγνια και μάλιστα εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης από το Πρωτοδικείο Σερρών.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία γυναίκα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε όπως και 9.902 ευρώ, ποσό που χρησιμοποιούνταν για τα πονταρίσματα κατά το παράνομο παιχνίδι.

Πέρα από τις κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομα παίγνια σε όλους βεβαιώθηκαν πρόστιμα για την παραβίαση του περιορισμού κίνησης και την μη χρήση μάσκας, ενώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.