Η Έλενα Πολυχρονοπούλου ξεσπάει κατά του συντρόφου: «Θέλω να πληρώσει για όλα»

Στη φυλακή βρίσκεται το μοντέλο και ο σύντροφός της που συνελήφθησαν με κοκαΐνη, καθώς κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών, με την 29χρονη να φωνάζει «με κατέστρεψε» μετά την απολογία τους.

Οι γονείς του μοντέλου μιλούν στην τηλεόραση του MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δηλώνουν σίγουροι για την αθωότητα της κόρης τους.

«Θα λάμψει η αλήθεια, το πιστεύω ακράδαντα, αν δεν ήμουν πεποισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα. Έχω άλλα δύο παιδιά, δεν έχω μεγαλώσει τα παιδιά μου με αυτές τις Αρχές, με το να μπλέκονται στο εύκολο χρήμα. Αν θεωρούσα ότι η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα», είπε η μητέρα της Αφροδίτη.

«Αν είχα 1% υπόνοια ότι είναι ένοχη θα ήμουν στον ίδιο δρόμο με τη σύζυγο», ανέφερε από πλευράς του και ο πατέρας της Αναστάσιος.

«Είμαστε διαλυμένοι, εγώ διαλύθηκα», σημείωσε η κυρία Αφροδίτη.

«Όταν μου είπαν ότι είναι στη ΓΑΔΑ, κατέρρευσα», πρόσθεσε και ανέφερε ότι δεν την έχει δει.

«Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα θα είχα κρυφτεί στο χώμα», υπογράμμισε.

«Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων», σημείωσε και ο σύζυγός της συμφώνησε.

«Ο πρώτος τους χωρισμός ήταν γι’ αυτό, επειδή ήταν χρήστης, την προσέγγισε είπε ότι την αγαπάει και ότι ήταν ένα παιδικό λάθος», αποκάλυψε η μητέρα του μοντέλου που τόνισε κλείνοντας την πεποίθησή της ότι αυτός είναι ένας Γολγοθάς που θα τελειώσει.