Τρέχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα προσπαθείτε να τελειώσετε τις δουλειές του σπιτιού που δεν προλάβατε και να αναπληρώσετε τον χρόνο που χάσατε με την οικογένεια σας.

Στη ζυγαριά των υποχρεώσεων και των επιθυμιών,στη θέση του χαμένου βρίσκεστε εσείς και η περιποίηση σας, γι’ αυτί και καταλήγετε να βλέπετε σε βιντεάκια στο YouTube γεμάτα συμβουλές που ποτέ δεν ακολουθείτε και σπάνια θυμάστε.

Κι όμως οι ειδικοί είναι απόλυτοι ότι για να νιώθουμε ευτυχισμένοι πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας. Μερικές συμβουλές ομορφιάς που μπορούν να γίνουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο με ορατά αποτελέσματα είναι οι ακόλουθες.

  • Λιώστε ένα παγάκι στο πρόσωπό σας. Κάντε κυκλικές κινήσεις και επικεντρωθείτε στα σημεία που είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν ρυτίδες. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε μέρα πρωί και βράδυ καθώς με αυτό το τρικ κλείνουν οι πόροι.
  • Πάρτε μια μπανανόφλουδα και κάντε απολέπιση στο πρόσωπό σας. Στο τέλος ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.
  • Κάντε μασάζ στην περιοχή του λαιμού σας. Κατά αυτόν τον τρόπο θα χαλαρώσει τους μυς σας και θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο φρέσκο και ανανεωμένο.
  • Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν, πριν κοιμηθείτε… και το πρωί τα μαλλιά σας θα είναι απλά τέλεια!
  • Πάρτε το σφουγγαράκι του μπάνιου σας και τρίψτε ελαφρά το σώμα σας χωρίς νερό και αφρόλουτρο. Πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο απολέπισης.
  • Φτιάξε τσάι που έχει αντιοξειδωτικές λειτουργίες! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι απελευθερώνει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν γήρανση.
  • Αν βιάζεστε να φύγετε για τη δουλειά και έχετε ελάχιστο χρόνο για να βαφτείτε, κάντε τουλάχιστον τα βασικά που είναι με το αγαπημένο σας κραγιόν να βάψετε εκτός από τα χείλη σας, τα μάγουλα σας αλλά και το κινητά σας βλέφαρα.