Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη - Υπάρχουν πληροφορίες για πυροβολισμούς (vid)

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του περίβολου του συμπλέγματος κτιρίων.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των αρχών, εξαιτίας απειλής. Οι αρχές έχουν πρoχωρήσει στον αποκλεισμό του κτιρίου, για να ελεγχθεί η κατάσταση. Νωρίτερα, εργαζόμενοι στο σημείο έλαβαν μήνυμα που τους συμβούλευε να μη βγουν από το κτίριο ώσπου να λυθεί το ζήτημα ασφαλείας.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν

Η αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά την απόπειρα του μπλε σεντάν αυτοκινήτου να διέλθει από ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας.

«Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και οι δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», επιβεβαιώνει η αστυνομία του κτιρίου. Σύμφωνα με το NBC, που επικαλείται την Πυροσβεστική, ένας άνδρας έχει δεχθεί πυρά, χωρίς να αναφέρει εάν πρόκειται για αστυνομικό ή όχι.

Ο ρεπόρτερ Aaron Davis της «Washington Post», επικαλούμενος πηγές, αναφέρει ότι ο ύποπτος δέχτηκε πυρά αστυνομικών ενώ και δύο αστυνομικοί βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε live από το Καπιτώλιο: