«Άνω – κάτω» είναι από το πρωί της Τετάρτης χειρούργοι, αναισθησιολόγοι, τραυματιοφορείς, οδηγοί του ΕΚΑΒ, ΤΕΠ και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο ασθενή, ενώ αναστάτωση υπάρχει και στο Νοσοκομείο του Πύργου καθώς ο ασθενής «πέρασε» και από αυτό!

Όπως αναφέρει το ilia.news, o ασθενής επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με πόνους στην κοιλιακή χώρα καθώς εφημέρευε η Χειρουργική και στη συνέχεια στάλθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου για καρδιολογική εκτίμηση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου στη συνέχεια να χειρουργηθεί. Η καρδιολογική εκτίμηση δεν έδειξε κάτι οπότε ο ασθενής έλαβε το «πράσινο φως» για να χειρουργηθεί.

Ο άντρας στη συνέχεια επέστρεψε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, εισήχθη κανονικά στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και μετά οδηγήθηκε κανονικά σε δωμάτιο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο o ασθενής δεν υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού πριν το χειρουργείο αλλά την Τρίτη (8/12) και σήμερα βγήκε θετικό.

Ο ασθενής στάλθηκε εκ νέου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στην μονάδα Covid του Νοσοκομείου Πύργου ενώ το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας βρίσκεται σε κατάσταση… πανικού!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που ήρθε σε επαφή με τον ασθενή, θα τεθεί σε καραντίνα, ενώ θα γίνει απολύμανση τόσο στον χώρο των χειρουργείων όσο και στους υπόλοιπους χώρους.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να κληθεί και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τον πληρέστερο έλεγχο της κατάστασης.

Comments are closed.