Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, που εξαφανίστηκε εδώ και μερικά 24ωρα.

Υπενθυμίζεται πως ο ράπερ ανάρτησε βίντεο στο Instagram που στη συνέχεια το κατέβασε, εκφράζοντας την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

πατέρας του νεαρού, Θεοδάνης Μανιφάβας μίλησε στο MEGA, τονίζοντας πως η τελευταία επικοινωνία που είχε με το γιο του ήταν το απόγευμα της Δευτέρας και από τότε έχασε τα νέα του.

«Ήταν χαρούμενος για το νέο του τραγούδι. Ήταν αισιόδοξος. Είναι ευαίσθητος, καλή καρδιά… Κάνω έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να το πει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Ράμος, Πρόεδρος εθελοντικής ομάδας Ο.Φ.Κ.Α.Θ. αναφέρθηκε στο πώς εξελίσσονται οι έρευνες, που εκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή της Περαίας: «είμαστε 10 άτομα, συν το drone με θερμική κάμερα και τα σκυλιά μας. Ακόμα δεν έχουμε κάποια ένδειξη, αλλά έχουμε αρκετές πληροφορίες που τις διασταυρώνουμε».

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παλικάρι είναι καλά. Μιλήσαμε με την γιαγιά του παιδιού, πιστεύω ότι θα περάσει στα αφτιά του, η γιαγιά του είναι πολύ στεναχωρημένη», συμπλήρωσε ο κ. Ράμος.