Συνεχόμενα sold out για το «Πόλεμος και Ειρήνη» | WarAndPeace print©stavroshabakis 38 e1574082545758

Κατάμεστο είναι κάθε Δευτέρα και Τρίτη το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, καθώς το κοινό συρρέει για να παρακολουθήσει το έπος του Λέοντα Τολστόι «Πόλεμος και Ειρήνη».

Τα συνεχόμενα sold out αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για την σκηνοθέτη Ιόλη Ανδρεάδη, που τόλμησε να δώσει μια νέα ανάγνωση σε ένα κλασικό και πολυπαιγμένο έργο, 150 χρόνια μετά την πρώτη έκδοση του και 200 χρόνια μετά την καταλυτική ημερομηνία των γεγονότων που διαδραματίζονται στις σελίδες του.

Συνεχόμενα sold out για το «Πόλεμος και Ειρήνη» | WarAndPeace print©stavroshabakis 57 2 1200x800

Συγκλονιστικές ερμηνείες από καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους ηθοποιούς φέρνουν στο προσκήνιο τα πάθη της ρωσικής αριστοκρατίας την εποχή των Ναπολεόντειων πολέμων και σκιαγραφούν με κάθε λεπτομέρεια το πέρασμα ανθρώπων από την φρίκη του πολέμου στην θαλπωρή της ειρήνης και από το φως του έρωτα στο σκοτάδι και την αποδοχή του θανάτου.

Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Καζάκος, Γεράσιμος Γεννατάς, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Τζένη Κόλλια, Νεφέλη Κουρή, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Κώστας Νικούλι, Ρούλα Πατεράκη και Βασιλική Τρουφάκου, Ανδρέας Κανελλόπουλος, Εστέλλα Κοπάνου. 

Συνεχόμενα sold out για το «Πόλεμος και Ειρήνη» | WarAndPeace print©stavroshabakis 11 2