Ο John McAfee, ο ιδρυτής του λογισμικού προστασίας από ιούς McAfee, συνελήφθη στη Γερμανία γιατί επέλεξε να…διαφοροποιηθεί επιλέγοντας ως κάλυμμα του προσώπου του για τον κορωνοϊό ένα γυναικείο στρινγκ – αντί για μάσκα προσώπου…

Ο McAfee έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα ότι είχε συλληφθεί και κρατηθεί επειδή δεν θα φορούσε ιατρικά πιστοποιημένη μάσκα.

Έγραψε: «Επισκέφτηκα την Καταλονία λίγο πριν η Ευρώπη απαγορεύσει στους Καταλανούς να ταξιδεύουν. Προσπάθησα να επιστρέψω στη Γερμανία και μου αρνήθηκαν την είσοδο. Απαίτησαν να φορέσουμε μάσκες. Έβαλα για μάσκα το στρινγκ. Απαίτησαν να την αντικαταστήσω. Αρνήθηκα.  Φυλακή. Μαύρο μάτι. Απελευθέρωση.»


«Τετριμμένο ζήτημα, αλλά περιμένουμε να φτάσουν οι υψηλόβαθμοι γραφειοκράτες. Αργά μπάσταρδοι, όπως γνωρίζετε» έγραψε ενώ το πρόβλημα διευρύνθηκε. «Η μάσκα μου για τον Coronavirus είναι το πρόβλημα. Επιμένω ότι είναι η ασφαλέστερη διαθέσιμη και αρνούμαι να φορέσω οτιδήποτε άλλο – για χάρη της υγείας μου. Εξουσία !? !?!?!?» συνέχισε.

Στη συνέχεια, η σύζυγός του είπε: «Δεν συνελήφθη επειδή φορούσε το στρινγκ ως μάσκα. Συνελήφθη επειδή αρνήθηκε να την αντικαταστήσει με «ιατρικά πιστοποιημένη». Αρνήθηκα επίσης. Αλλά επέλεξαν να συλλάβουν τον Τζον και να με αφήσουν εμένα»

Αργότερα έφυγε με ιδιωτικό τζετ πίσω στο Μόναχο χωρίς τον Τζον.

Υπενθυμίζεται πως στην Γερμανία αυξάνονται οι διαδηλώσεις ενάντια στην μάσκα και γενικά ενάντια στα μέτρα για τον κορωνοϊό.