Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη γυναίκας που σύμφωνα με καταγγελία αυτοπτών μαρτύρων πέταξε στα σκουπίδια τα πέντε κουτάβια που μόλις είχε γεννήσει η σκυλίτσα της.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν για το θέμα οι κ.κ. Άγγελος Αραμπατζής, Αντιδήμαρχος Αχαρνών, και Ευάγγελος Γκοτζαμπασόπουλος, υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων δήμου Αχαρνών.

«Προχτές το μεσημέρι κάποιος πολίτης κάλεσε το δήμο και η αρμόδια υπηρεσία κάλεσε όλους τους αντιδημάρχους. Είχε πετάξει τα πέντε νεογέννητα κουταβάκια, στον κάδο. Πήγε η αρμόδια υπηρεσία με τη δημοτική αστυνομία μαζί. Η γυναίκα υπέστη τη διαδικασία του αυτοφώρου. Το πρόστιμο είναι μέχρι 30 χιλιάδες ευρώ», ανέφερε ο κ. Αραμπατζής.

«Δεν ξέρουμε τι πρόστιμο θα έχει η κυρία, αυτό θα το ορίσει το δικαστήριο. Ο δήμος Αχαρνών είναι πολύ μεγάλος, υπάρχουν πολλά συμβάντα καθημερινά. Προχθές είχαμε να διαχειριστούμε ένα πρόβατο που είχε βρεθεί σε ένα χωράφι. Τελικά εντοπίσαμε το βοσκό, και γύρισε το πρόβατο στο μαντρί του. Η κυρία που είχε τα κουταβάκια έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, ψυχολογικά. Τα κουταβάκια έχουν γυρίσει στο σπίτι της κυρίας, εκείνη έχει μεγάλα παιδιά, και θα αναλάβουν το μεγάλωμά τους», είπε από την πλευρά του ο κ. Γκοτζαμπασόπουλος.