Οι Αρχές της Νέας Υόρκης συνέλαβαν τον δράστη της αποτρόπαιας δολοφονίας του 33χρονου επιχειρηματία της τεχνολογίας, Φαχίμ Σάλεχ, στο ανατολικό Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Οι New York Times έγραψαν συγκεκριμένα πως δράστης φέρεται να είναι ο 21χρονος βοηθός του Σάλεχ με το όνομα Ταιρίζ Ντιβόν Χάσπιλ και εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμούς και για άλλα αδικήματα. Τον 33χρονο βρήκε νεκρό η αδερφή του στο υπερπολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν το απόγευμα της Τρίτης (14/07).

Tyrese Devon Haspil: Suspect in New York Millionaire's Homicide

Η αδερφή του δολοφονηθέντος, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς μέλη του σώματος του αδερφού της ήταν μέσα σε πλαστικές σακούλες και λίγο πιο δίπλα ήταν ένα ηλεκτρικό πριόνι!

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι όλα έγιναν γιατί ο Σάλεχ ανακάλυψε πως ο βοηθός του του είχε κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Μάλιστα είχαν κάνει συμφωνία για να μην τον καταγγείλει στις αρχές να του τα επιστρέψει σε δόσεις. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε την Δευτέρα, μια ημέρα πριν ανακαλυφθεί το πτώμα και ότι ο δολοφόνος επέστρεψε την επομένη και διαμέλισε το σώμα του θύματος και καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν πρόλαβε να εξαφανίσει το πτώμα.

Πρώτα τον χτύπησε με όπλο τέιζερ για να τον ακινητοποιήσει και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και την επόμενη τον διαμέλισε.