Συνέβη και αυτό στο Κόπα Άφρικα: Διαιτητής έληξε τον αγώνα στο 85' λεπτό | KOPA AFRICA REFEREE scaled

Διόρθωσε το λάθος του λήγοντας τελικα τον αγώνα στο… 89′.

Απορίες, γέλιο και εκνευρισμό, προκάλεσε η διαιτησία του Τζάνι Σικάουζε από την Ζάμπια, στο ματς της Τυνησίας με το Μάλι για τον 6ο όμιλο του Κόπα Άφρικα. Ο διαιτητής σε ένα ματς με αρκετή δουλειά, αφού καταλόγισε ένα πέναλτι για κάθε ομάδα και απέβαλλε και έναν παίκτη από το Μάλι, «σφύριξε» τη λήξη στο 85ο λεπτό!

Οι πάγκοι, κυρίως από πλευράς Τυνησίας που ήταν πίσω στο σκορ, τον ενημέρωσαν για το λάθος του διαμαρτυρόμενοι, με τον ίδιο να συνεχίζει τελικά την αναμέτρηση δίνοντας λήξη λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στα 89 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα… Το Μάλι τελικά νίκησε με 1-0 και οι διαμαρτυρίες των Τυνήσιων ήταν τουλάχιστον έντονες με τη λήξη, αφού πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό.