Τα Χριστούγεννα ξεκίνησαν από νωρίς στο Γαλάτσι! |

Λαμπερά Χριστούγεννα θα περάσουν φέτος οι κάτοικοι του Γαλατσίου, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι του δήμου έχουν ήδη στολιστεί.

Παράλληλα, σε διάφορους δρόμους της περιοχής θα υπάρχουν καλλιτεχνικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

Από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στους δρόμους της αγοράς ξεκίνησε μια μεγάλη γιορτή για τους πολίτες όλων των ηλικιών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το πέρας των γιορτών, με την ανταπόκριση των πολιτών να είναι μαζική.

Συγκεκριμένα, οι Dirty Athens Brass Band με πνευστά και κρουστά έφεραν ήχους απ’ όλη την υφήλιο, ενώ οι Mr and Mrs Bubble εντυπωσίασαν με τα κόλπα τους.

Η Ορχήστρα των Χωμάτων καθοδήγησε τους μικρούς και μεγάλους δημιουργούς στην κατασκευή μοναδικών οριγκάμι – «Με ψαλίδι και χαρτί να φτιάξουν τέχνη μαγική!», ενώ ο εικαστικός Γιώργος Τσεριώνης δημιούργησε Χριστουγεννιάτικα αναμνηστικά για όλους τους «μαθητές» του!

Στην πλατεία Μανδηλαρά την σκηνή κατέλαβε η καλλιτεχνική κολεκτίβα Cirko Cachivache που εντυπωσίασε με τα εναέρια ακροβατικά και τους ζογκλέρ, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Τέλος, η ομάδα Compagnie des Quidams και το μοναδικό τους θέαμα «Herbert’s Dream» μάγεψαν το κοινό με ένα συνδυασμό ακροβατικών και εντυπωσιακής σκηνογραφίας.

ALX_4153
IMG_1017
IMG_9134