Η ζωή είναι ωραία και τα Χριστούγεννα φέτος μπορεί να είναι διαφορετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι γιορτινά.

Αυτό είναι το μήνυμα της διαφήμισης που κυκλοφόρησε για λογαριασμό της βρετανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ Co-op, με σκοπό τη βελτίωση της διάθεσης των Βρετανών, που έχει πάρει την κατιούσα, όπως και όλων των πολιτών του κόσμου, εξαιτίας του κορωνοϊού και του 1.5 εκατομμυρίου θανάτων που έχει ήδη προκαλέσει.

Πρωταγωνιστές της δυο αδέλφια από το Λιντς, ο 12χρονος Όστιν και ο 6χρονος Ρόκο. Η διαφήμιση ανοίγει με τον Όστιν να αποφασίζει να βγει έξω με την κιθάρα του να τραγουδήσει, αφού έχει παρακολουθήσει στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ, που λέει ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Ο Ρόκο τον ρωτά, αν μπορεί να τον ακολουθήσει σε αυτή την περιπέτεια, κι εκείνος, παρότι διστακτικός στην αρχή, τον παίρνει μαζί του.

Τα δύο αδέλφια στέκονται μπροστά από ένα κατάστημα της παραπάνω βρετανικής αλυσίδας σουπερμάρκετ της περιοχής τους και αρχίζουν να τραγουδούν, στην αρχή σιγά και στη συνέχεια όλο και πιο θαρρετά, ενθαρρυμένοι από τα χαμόγελα των περαστικών, το γνωστό τραγούδι των Oasis, Round are Way.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί: