Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, που έρχονται όταν είσαι σόλο, μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητική με το να έχεις ένα σύντροφο. Τα ζώδια που λατρεύουν την single ζωή ευδοκιμούν, έχοντας άφθονο χώρο για να εξερευνήσουν πλήρως την ταυτότητά τους. Βρίσκουν το περιστασιακό ραντεβού να είναι γεμάτο από διασκεδαστικές περιπέτειες και εμπειρίες και δεν τους πειράζει αν δεν εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Λέων

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάς περισσότερο από το να είσαι το κέντρο του σύμπαντος. Ακόμα κι αν συχνά χαρακτηρίζεσαι ως εγωίστρια, αλλά ως ένας εξελιγμένος Λέοντας ξέρεις αρκετά καλά τον εαυτό σου για να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεσαι αρκετή προσοχή -ίσως παραπάνω από αυτή που μόνο ένας σύντροφος μπορεί να δώσει.

Το να είσαι ελεύθερη από κάθε δέσμευση σου επιτρέπει να χαίρεσαι την ρομαντική προσέγγιση από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Όσο παραμένεις ειλικρινής μαζί τους και την έλλειψη διάθεσης να νοικοκυρευτείς, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αποζητάς την ελευθερία σου.

Ιχθύς

Το ζώδιό σου είναι γνωστό ότι έχει απεριόριστη φαντασία και λειτουργεί με το ένστικτο. Είσαι μια δημιουργική ψυχή που συνδέεσαι βαθιά με τον εσωτερικό σου κόσμο και αγαπάς να περνάς χρόνο μόνη σου -τόσο πολύ που είναι εύκολο να χαθείς στις σκέψεις σου, στα όνειρά σου και σε διάφορα project.

Με τόσα πολλά που έχεις στη ζωή σου (για την ακρίβεια στο κεφάλι σου) δεν αποζητάς την συντροφικότητα όσο ένα κοινωνικό ζώδιο. Δεν είναι ότι δεν απολαμβάνεις να μπλέκεσαι με τον κόσμο αλλά χρειάζεται να έχεις μια σύνδεση εξωπραγματική με κάποιον για να τραβήξει την προσοχή σου και να την κρατήσει. Για αυτό το λόγο, μπορείς εύκολα να αφιερώσεις τη ζωή σου στα πάθη σου και να μη σου λείπει το να έχεις σύντροφό.

Παρθένος 

Αναφορικά με τις σχέσεις, κυνηγάς την ιδέα του ένα και μοναδικού που δεν υπάρχει. Έχεις επίγνωση για τον εαυτό σου και σπάνια ενδιαφέρεσαι να βγεις με κάποιον που δεν προσεγγίζει τα (σχεδόν) ανέφικτα στάνταρ σου. Έχεις μάθει την σημασία του να χαίρεσαι την εργένικη ζωή σου από πολύ νωρίς.

Από τη δική σου οπτική, δεν έχει νόημα να δώσεις το χρόνο σου και την ενέργειά σου σε κάποιον αν δεν είσαι σίγουρη ότι αυτό θα προχωρήσει. Δυστυχώς, αυτή η ακαμψία συχνά σημαίνει ότι προσπερνάς πολλές ρομαντικές περιπτώσεις περιμένοντας τον “ένα”. Ακόμα κι αν βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν θα βρεις αυτόν τον κάποιο που είναι σε όλα τέλειος, η ρομαντική σου πλευρά θέλει να προσπαθήσει.

Αν εξαιρέσεις τον κοινωνικό στιγματισμό που υπάρχει για όσους είναι μόνοι, είναι μια φάση που μπορεί να έχει τα ίδια πλεονεκτήματα με το να είσαι σε σχέση. Αν η προσωπικότητά σου έχει ως αξίες την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τον χρόνο με τον αυτό σου, υπάρχει πιθανότητα να είσαι μόνη και να το απολαμβάνεις. Συνέχισε να το κάνεις.