Τα ξενοδοχεία Mitsis Rinela Beach, Mitsis Blue Domes, Mitsis Alila και Mitsis Sofitel Airport του ομώνυμου ξενοδοχειακού ομίλου αξιολόγησε η TÜV HELLAS  (TÜV NORD), με βάση την υπηρεσία Safe Restart που προσφέρει ο Φορέας Πιστοποίησης, ενώ παράλληλα αναμένεται αντίστοιχη αξιολόγηση και για το ξενοδοχείο Mitsis Galini.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Safe Restart έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας πλήρως τις ισχύουσες Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον, πραγματοποιείται μόνο σε ξενοδοχεία που βρίσκονται εν λειτουργία ενώ ο Φορέας Πιστοποίησης παρέχει την υπηρεσία σε τιμές κόστους, ως έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης στον δοκιμαζόμενο τουριστικό κλάδο.

H αξιολόγηση των ξενοδοχείων του ομίλου Mitsis, ενός από τους μεγαλύτερους στη χώρα, έρχεται ως επιστέγασμα της πολυετούς συνεργασίας με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), αποτελώντας παράλληλα ακόμα μία «ψήφο εμπιστοσύνης» στην υπηρεσία Safe Restart.

Σημειώνεται επίσης ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD), έχει ήδη πιστοποιήσει ορισμένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015 και έχει διενεργήσει τις επιθεωρήσεις αστεροποίησης στο σύνολο αυτών, όπως και τις εγκαταστάσεις αναψυχής αλλά και τους ανελκυστήρες.

Η κ. Uxue Azpiroz της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: Η συνεργασία με τον Όμιλο Mitsis ξεκίνησε από τον έλεγχο των επισιτιστικών τμημάτων στα οποία ο Όμιλος δίνει μεγάλη έμφαση. Στη συνέχεια, ο Φορέας μας, ανέλαβε το σύνολο των επιθεωρήσεων τρίτου μέρους. Ο Έλεγχος ετοιμότητας «Safe Restart», ήρθε ως επισφράγισμα της δέσμευσης της διοίκησης και του συνόλου των στελεχών του Ομίλου στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και φυσικά στην ικανοποίηση των πελατών.

«Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού του, ο Όμιλος Mitsis Hotels έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πλήρες Σχέδιο Υγιεινής και Ασφάλειας, το οποίο καταρτίσθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού της Ελλάδας και προβλέπει όλα τα μέτρα, τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες ασφαλούς λειτουργίας για όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων μας», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος  του Ομίλου Mitsis Hotels, Σταύρος Μήτσης.

Σχετικά με το Όμιλο Mitsis Hotels

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα ώστε να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο.